سرهنگ با چاقو همسرم رو زده، چگونه از او شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۰ #21405611

دیروز همسایه ما که سرهنگ و پلیس امنیت هست به دلایل خیلی مسخره دعوا راه انداخت و یقه همسرم رو گرفت و ۵ نفر از اقوامش با چاقو چوب همسرم رو زدن و مسدوم کردن ما چکار باید بکنیم ممنون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازایشان شکایت کنید خصوصا به جرم سواستفاده از موقعیت خود والبته دوشاهدهم معرفی کنید

با سلام

سو نیت به دو دسته عام و خاص تقسیم میشوند

عام یا قصد فعل(قصد شخص با اگاهی کامل برای تعرض به بزه دیده) و خاص یا قصد نتیجه(قصد وارد کردن صدمه و خسارت)در اینجا شما علیه مجنی علیه و کسانی که در ضرب و جرح دخیل بودن میتوانید طبق ماده ۶۱۴ و بند ۳ ماده ۶۱۵ قانون مجازات اسلامی شکایت کیفری کنیددال بر ضرب و جرح و ابتدا به کلانتری محل رفته و از شخص مورد نظر شکایت کنید تا کلانتری بعد تکمیل صورت جلسه پرونده را به دادسرای صلاحیت دار میفرستد و اگر رفتار وی باعث اخلال در نظم عمومی باشد و یا باعث بیم تجری مرتکب یا دیگران شود طبق ماده ۶۱۴ ق.م.ا به ۲ تا ۵ سال حبس محکوم میشود و بزه دیده (شوهر شما) از مجنی علیه(کسی که ضرب و جرح را انجام داده) میتواند درخواست دیه کند و شوهر شما هم برای اثبات قبل از اینکه اثار ضرب و جرح از بین نرفته به پزشک قانونی مراجعه کنید تا مدرکی دال بر ضرب و جرح در دادگاه داشته باشد

شخص مضروب با مراجعه به دادستان محل شکایت خود را مطرح بلافاصله به پزشکی قانونی مراجعه کند

سلام
شما می توانید علیه ضارب شکایت کیفری ایراد ضرب و جرح عمدی مطرح نمائید( توجه داشته باشید کسی که مضروب شده است میتواند شکایت کند) و دلایل خود را ارائه نمائید چنانچه آسیب بدنی دیده اید فورا تا قبل از این که آثار آن از بین برود از طریق کلانتری مربوطه به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا گواهی برای شما صادر گردد.

سلام علیه آنها شکایت کیفری مطرح نمایید وگواهی پزشکی قانونی را هم دریافت نمایید شهود وادله خود را ارائه نمایید تا دادسرا تحقیقات لازم را انجام دهد