تهدید میکنه که بری خودکشی میکنم؛ من مجرم میشم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۱ #21346890

سلام یک سال قبل با دختر از فضای مجازی (تلگرام)اشنا شدم
و بعد یک هفته ایشان بدون درخواست بنده به شهر ما اومد
ایشان منو تهدید به ازدواج کرد و گفت اگ ازدواج نکنیم خودکشی میکنم و برایم مشکل ایجاد میکنه بالاخره ازدواج کردم اما به هیچ عنوان خودش حاضر به ثبت نیست و در زمان عقد عاقد برای اجازه از پدرشان تماس گرفتن که پدرشان رضایت دادن بعدا فهمیدم کسی که پشت خط بوده اصلا پدرشان نبوده الان با گذشت ۱۳ ماه ایشان نه برای ثبت میان نه جدایی
و همش از خونه بیرون میره و تهدیدم میکنه که خودکشی میکنم و حتی پسر خردسالم را تهدید کردند قبل ازدواج بارها گفتم که بر گردن شهرشون که رفتن و دوباره برگشتن سه بار رفت و برگشت
سوالم اینه باید برای جدایی از این خانم چیکار کنم
اگر خانم خودکشی کنن من مجرمم؟
با برم کلانتری جریان و بگم؟
ایا من مرتکب جرم شده ام؟
در ضمن برگه ازدواج را پاره کردند
و سابقه رابطه نامشروع و فرار از خانه در گذشته داشته
ضمنا سال گذشته بهزیستی ایشان رو گرفته جرم فرار از خانه گرفته و تحویل خانوادشون داده بازم فرار کردن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حسب توضیحات به نظر در صورت وقوع خودکشی هیچ مسئولیتی متوجه شما نمی شود

سلام و درود
مسئولیتی متوجه شما نیست
در صورت لزوم ایشان را به مشاور معرفی نمایید
موفق و موید باشید

شما مجرم نخواهید بود لیکن بهتره از وکلا کمک بگیرید

شما چطوری ازدواج کردین که ثبت نشده است ضمن اینکه شمامجرم محسوب نمی شوید

خیر در صورت ارنکاب به خودکشی شما مجرم نیستید ولیکن بهتر است از یک مشاور کمک بگیرید

سلام . جرمی اتفاق نیافتاده اما ایشان را به مشاوره معرفی کنید

با سلام خیر اگر ایشان اقدام به خودکشی نماید جرمی برای شما متصور نیست.