اگر که بخواهند ادعای خیانت در امانت کنند میتوانم بگویم که من چیزی تحت عنوان امانت تحویل نگرفتم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۸ #21127747

بنده با یک نفر در فضای مجازی همکاری داشتم و ویدیو اموزشی میساختیم و در یوتیوب اپلود میکردیم بنده پیشنهاد همکاری را به ایشان داده بودم و ایشان قبول کردن پس از مدتی متوجه شدم ایشان کم کاری میکند چندین بار خواستم از ایشان جدا شوم و ایشان قبول نکردن
که امتیازی به من بدهند که من جدا شوم قرار بر این بود که سود کانال نصف به نصف باشد اما من بیشتر زحمت میکشیدم در واقع ایشان از من بیگاری میکشیدن و قراردادی هم ننوشتند که بتوانند سو استفاده کنند و من از یک طرف نمیتوانستم جدا شوم چون زحمتی که کشیده بودم هدر میرفت و از یک طرف هم ایشان حاضر نبودند به من امتیازی بدهند که من جدا شوم چون به اسم و معروفیت من که یک سال در این زمینه فعالیت کرده بودم احتیاج داشتند من یک روز آمدم و گفتم که میخواهم یک ماه نباشم، ایشان قبول کردند ولی پس از یک هفته آمدند و شروع کردن به بهانه آوردن که من همکار به چه دردم میخورد من خودم دارم زحمت میکشم اما تو نیستی که کمک کنی و ازین مدل حرف ها و میخواستند مرا مجبور به نوشتن قرارداد کنند که اگر ننویسی همکاری تمام است، من در همان لحظه کانال یوتیوب را حذف کردم و رمز ایمیل را هم تغییر دادم
حال ایشان رفته و تحت عنوان خیانت در امانت و سرقت موستوجب تعزیر شکایت کرده
و خودشان میدانند که کانال یوتیوب در واقع متعلق به بنده بوده و خودشان با صدای صریح در اول ویدیو مشترکمان گفتند که موسس آن کانال من هستم
و نمیتوانند ادعایی بر آن بکنند
میخواهند بگویند که اطلاعاتی شخصی روی آن ایمیل بوده که من آن ها را حذف کرده ام
که باز هم مدرکی دارم که خودشان نوشتند : خودم پاک کرده ام
و اگر هم که بخواهند ادعای خیانت در امانت کنند میتوانم بگویم که من چیزی تحت عنوان امانت تحویل نگرفتم و از یک طرف هم جیمیل به عنوان مال محسوب نمیشود
ولی اگر که بخواهند ادعای آن جیمیل را بکنند نمیتوانم اثبات کنم که خودشان آمدند و این لفظ را عینا‌‌ نوشتند که : از امروز آن جیمیل مال تو است مبارکت باشد
چون چت هایم که در واتس آپ بود را پاک کرده ام
در ضمن ایشان انواع ترفند ها از جمله تهدید توهین تهمت افترا و ارعاب و فحاشی
و پخش اسکرین شات چت های خصوصی من و خودشان در فضای مجازی و تحریک افکار عمومی بر علیه بنده بکار برده که من را بدنام کند

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مطالب ذکر شد ه عنصر سپردن و امانت دادن مالی وجود ندارد

درمورد تهدید به افشای اسرار خصوصی وعکس امکان شکایت کیفری هست ولی باتوجه به توضیح شما بنظرمیرسد موضوع از مصادیق جرم خیانت در امانت نیست. البته بهتر است مدارک واسناد، کامل بررسی شود تا دقیق تر اظهارنظرشود.

با سلام
البته مدعی باید اثبات نماید که شما امین مال بوده اید و مال را به جهت امانت نزد شما قرار داده بود
اگر ایشان برای شما توهین و تهدید و نظایر آن نموده اند شما حق شکایت بر علیه شخص را دارید

با سلام
در جرم خیانت در امانت باید مالی به کسی امانت سپرده شود و امین نسبت به آن خیانت کند
در مواردی که بیان داشتید عنصر سپردن و امانت دادن مالی وجود ندارد ولیکن راجع به جیمیل باید ثابت کنید که جیمیل متعلق به شما هست
شما میتوانید نسبت به تهدید و تهمت و افترا ...از ایشان شکایت نمایید