خسارت تصادف را چه کسی باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #21123962

سلام
من حدود ۱۱ ماه پیش با ماشین ________ تصادف کردم و مقصر بودم و ماشین رو تا حالا بهش دست نزدن ولی تعهد بیمه رو زمان تصادف گرفتن و الان میگن ماشین باید بره ستاد بازسازی اونجا با صافکار و نقاش و لوازم موجود در انبار ____ درس بشه
ماشین تویتا هستش و لوازمش تقریبا وارداتی هست و خیلی گرونه
۱۱ماه پیش دلار۱۲ تومن بود و ماشین با هزینه ۳۵ تومن درست میشد ولی الان که دلار شده ۲۱ تومن با ۱۰۰ تومنم درس نمیشه
من که مقصرم خسارت اضافی رو باید بدم یا اینکه ______ کوتاهی کرده و خسارت با دلار ۱۱ تومنی رو باید بدم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خودروی متعارف رو تمام هزینه با بیمه است
خودروی نامتعارف منظور شیک و لوکس تر مازاد قیمت با بیمه بدنه خودرو است. و افت قیمت رو هم مبتوانید خواهان شوید