مجازات تهدید مجدد به قتل با وجود محکومیت قبلی به این جرم

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۸ #21112761

سلام، بنده یک سال پیش از یک نفر به جرم تهدید به قتل و توهین و... شکایت کردم و دادگاه حکم به مجازات ۶ میلیون جریمه نقدی و همچنین ۴۰ ضربه شلاق براش صادر شد. حالا مجددا همان فرد بنده رو تهدید به قتل کرده و در حال رسیدگی هست(دادنامه قبلی رو هم ضمیمه پرونده کردم).
میخواستم بدونم که اگر این دفعه دادگاه این فرد رو محکوم کنه، دقیقا چه مجازاتی بهش میده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همان مجازات قبلی تشدید می شود.

با سلام
با عنایت به تکرار همان جرم توسط متهم، مجازات قبلی تشدید خواهد شد.

با سلام
دادگاه میتونه مجازات اشد یعنی تا ۷۴ ضربه شلاق و ۲ سال حبس رو بده

با سلام،مجازات شدیدتر و احتمالا حبس خواهد شد.

میتواند از اسباب تشدید مجازات نسبت به محکومیت سابق باشد.

مجازات جرم جدید همان مجازات قانونی است و تشدید نمیگردد.

باسلام؛
دادگاه همان مجازات قبلی را تشدید می نماید.