تهمت ناروا به همسرم را چگونه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۸ #21068249

سلام خانمی مزاحم زندگی بنده شده و ادعا میکند که با همسر من بعد از گذشت ۵ ماه از ازدواج منو همسرم، با همسر بنده دوست شده و ریز به ریز جزئیات زندگی من را به من میگوید و اصرار به جدایی من از همسرم دارد. برای اینکه بتونم بی گناهی همسرم را ثابت کنیم و برای گرفتن ریز مکالمات و چتهای ایشان باید به کجا مراجعه کنم. به نظر همسرم کسی پشت این قضیه است که هدفش خراب کردن زندگی ما بوده. ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر به نظر شوهرتان کسی پشت این قضیه هست و هدفش خراب کردن زندگی شناست .‌شکایت توسط شوهرتان انجام شود

سلام شما می‌توانیدبا داشتن پیامک یا پریت خط همسرتان تحت عنوان مزاحمت شکایت تنظیم کنید. موفق باشید.

باسلام میتوانید علیه ایشان مبنی بر مزاحمت شکواییه تنظیم وبه دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با سلام شکایتی تخت عنوان افترا از جانب همسرتان علیه شخص و تحت عنوان مزاحمت تلفنی توسط شما مطرح کنید . ریز مکالمات داده نخواهد شد صرفا لیست پیامک ها و تماس های ارسالی و دریافتی خواهد بود

باسلام

در صورت داشتن پیامک و چت از خانم بر علیه ایشان اقامه دعوی نموده و از دادگاه تقاضای اخذ پرینت مکالمات خانم را بخواهید