آیا تعلیق من قابل اجرا هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #21062819

سلام خسته نباشید من ۲۰ ماه تعلیغ داشتم به مدت ۳ سال کا از تاریخ ۱۳\۵\۹۵ شرو ع و تا ۱۳\۵\۹۸ اتمام بود ولی من در تاریخ ۴\۱۰\۹۷ دستگیر شدم و تاریخ ۴\۱۰\۹۸رای قطعی گرفتم ۴ سال ضمنن جرم قبل هم مواد این یکی هم مواد و از ۲۱ بهمن ۹۸ رفتم به زندان و درحال تحمل حبس می باشم ایا تعلیغ من قابل اجرا هست یا چون تاریخ اتمامش قبل از قطعی شدن حکمم هست اجرا نمی شود ممنون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در مورد وضعیت شما متاسفانه با توجه به انجام جرم قبل از پایان دوران تعلیق اجرای مجازات نخست، و محکومیت قطعی دوم ، تعلیق مجازات نخست لغو شده و هر دو اجرا می گردد؛ آرزوی عاقبت بخیری.