اگر به واسطه این تمکین کنم، نه با حکم دادگاه چه اتفاقی میافتد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۴۸ #21002993

با سلام
زوج درخواست عدم تمکین داد و من در دادگاه اعلام کردم که به خاطر فرزندم حاضر به تمکین هستم، و محکوم به تمکین شدم(ولی زوج مرا تهدید میکند که حق نداری برگردی و اگر برگردی اذیتت میکنیم)،بعد زوج از دادگاه چند روز محلت خواست و قاضی هم به او ۱۵روز محلت داد.
در این محلت ۱۵روزه زوج یکی از اشنایان را واسطه کرده که مرا با خود به خانه مشترکمان ببرد.
حالا سوالم این است پرونده عدم تمکین ما در اجرای احکام دادگاه ناتمام مانده، حال اگر من با این اشنا به زندگی مشترک برگردم، نه با حکم دادگاه،چه اتفاقی میافتد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دادکاه اعلام کنید که قصد تمکین دارید تا برای دادگاه مشخص شود که شما تمکین کرده اید.و رای بر تمکین شما صادر نشود

سلام
محکوم به تمکین میشوید و اگر تمکین ننمایید نفقه ساقط خواهد شد و همچنین زوج میتواند حکم ازدواج مجدد را مطرح نماید