هیچ پولی به حسابهای من واریز نکرده و ماشین در خرداد ۹۹ تعویض پلاک شده، حالا چطور میتونم ماشینم برگردونم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #20940824

من به خانم یکی از دوستانم وکالت دادم برای اینکه خودرو تعویض پلاک کنه بعد از تعویض پلاک ایشون گفتن بهت پول نمیدم چون طلب داریم ازت، من با شوهر ایشون مراودات مالی داشتم و وکیل کاری شوهرش هستم پولهای سوهرش به حساب من میومده و طبق وکالت نامه من اجازه داشتم به هر شخصی بدم چه با عوض چه بلاعوض با هر شرط و شرایطی. حتی به حساب همین خانم که ماشین من تعویض پلاک کرده حدود چهارصد میلیون پول واریز کردم و این خانم یک ریال هم به حسابهای من پولی واریز نکردند. ضمنا همسرش از خرداد ۹۸ هیچ پولی به حسابهای من واریز نکرده و ماشین در خرداد ۹۹ تعویض پلاک شده ، حالا چطور میتونم ماشینم برگردونم؟ بارها به من گفته بیا سند بزن من قبول نکردم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چهارصد میلیون پول واریز کردم و این خانم یک ریال هم به حسابهای من پولی واریز نکردند .
* برای این امر میتوانیداز طریق دادگاه حقوقی مطالبه وجه پرداخت شده را اقامه نمایید
* برای خودرو نیز بهتر است با ارسال اظهارنامه ای به ایشان ، ایشان را ملزم به پرداخت ثمن معامله نمایید