دو روز قبل از ازدواج میتونن باطل کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #20735617

سلام من قبل از اینکه ازدواج کنم وکالت طلاق به همسرم دادم دو روز قبل از ازدواج میتونن باطل کنم یک با متارکه کرد بودیم بعد یکسان دوباره عقد کردیم این وکالت در زمان ازدواج دوم صورت گرفته ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکالت در طلاق زوجه در ضمن عقد نکاح و در سند ازدواج نوشته و شرط شده باشد، قابل ابطال وکالت بلاعزل طلاق از سوی مرد نیست به این معنی که تا وقتی که عقد نکاح باقی است شرط وکالت هم پابرجاست
اما در این خصوص و اگر زوج پشیمان شود راه حل هایی وجود دارد برای نمونه:
زوج می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی، وکالت در طلاق دیگری به شخص مورد اعتماد خود اعطا کند به عبارت دیگر زوج دو وکیل برای طلاق خواهد داشت و در آن جا مشخص می کند که حدود اختیارات وکلا اصطلاحا مجتمعا می باشد و بلا فاصله بر طبق اظهارنامه رسمی مراتب ضم وکیل و حدود اختیار را به زوجه ابلاغ می کند.

وکالت به خودی خود قابل فسخ است اما اگر به موجب عقد نکاح که عقدی لازم و غیر قابل فسخ به مفهوم اخص کلمه است وکالت به صورت شرط درج شود وکالت نیز غیر قابل فسخ میشود بنابراین امکان فسخ وکالت طلاق اعطایی وجود ندارد