آیا مردی که همسرش بیماری ام اس دارد برای ازدواج مجدد باید از زنش رضایت بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۸ #20675606

باعرض سلام وخسته نباشید
مردی که همسرش بیماری ام اس دارد و بیماری پیشرفت شدیدی کرده طوریکه زن از بلند شدن و یا انجام کارهای روزمره حتی کارهای شخصی خود هم عاجز است آیا در این صورت هم مرد برای ازدواج مجدد باید از همسرش رضایت بگیرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت تایید پزشگی قانونی و قبول دادکاه شاید بیماری مورد اشاره از موجبات ازدواج مجدد باشدکه معمولا رویه دادکاهها برخلاف این موضوع صادر می شود

با سلام بهتر است زوجین در زمان سختی در کنار یکدیگر باشند ولی از لحاظ حقوقی میتوان دادخواست تجویز ازدواج با استناد به بیماری وی را مطرح کرد که احتمال پذیرش آن زیاد است.

سلام، از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح نمایید. دادگاه با بررسی پرونده و سوابق بیماری اتخاذ تصمیم خواهند کرد.

بنام خدا،ازدواج مجدد زوج با رضایت زوجه و اجازه دادگاه امکانپذیر است خواه زن در سلامت کامل باشد خواه مبتلا به بیماری صعب العلاج.

درود بر شما، بهتر است رضایت ایشان جلب شود، لکن چنانچه امکان جلب رضایت نبود، بر اساس توضیحات میتوانید دادخواست تجویز ازدواج از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید، تا دادگاه به مساله رسیدگی و ازدواج مجدد را تجویز کند.

با درود اگر زوجه رضایت نمی‌دهد، با طرح دادخواست از دادگاه تجویز ازدواج مجدد را بخواهید، به احتمال فراوان مطابق آنچه در سوال آمده است مورد موافقت قرار خواهد گرفت.

مرد می تواندتقاضای گواهی عدم امکان سازش نماید وطلاق دهد