از دفتر مرجع سوال کردم گفتند ملاک وصیتنامه است، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۳ #20500180

سلام پدرم سال ۸۵ در وصیتنامه ثلث را به من داده که تنفیذ شد و نوشته از ثلث. پنج ملیون برای مراسمات ترحیم خرج کنم و من سی ملیون خرج کردم ولی ورثه مبلغ پنج ملیون را به نرخ روز حساب می کنند و از ثلث من کم میکنند که مبلغ پنجاه. میشود و می گویند قاضی گفته. از دفتر مرجع سوال کردم گفت ملاک وصیتنامه است لطفا راهنماییی کنید.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای پاسخ دقیق لازم است سوالات متعددی پرسیده شود که از مطلب شما جوابی برای آنها بدست نمی آید. بهرحال ملاک مبلغ ذکر شده در وصیت است.