دیه شکستگی بازو دست راست چه میزان است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۵۲۷ #20431118

بنده سر کار حادثه دیدم و بازوی دست راستم داخل دستگاه پرس شد .بیمه تامین اجتماعی هم هستم احتمال هم داره که ایمنی فنی شرکت بنده را مقصر بدونه . آیا به من در این حادثه دیه تعلق دارد یا ندارد ؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام
وفق ماده ۵۶۸ قانون مجازات اسلامی
درشکستگی عضوی که دارای دیه مقدر است، چنانچه پس از جنایت به گونه ای اصلاح شود که هیچ عیب و نقصی در آن باقی نماند، چهار بیست و پنجم دیه آن عضو ثابت است.
و وفق ماده ۵۶۹ آن قانون؛
دیه "شکستن"، "ترک برداشتن و "خرد شدن" استخوان هر عضو ((متفاوتند از هم و بسته به نظر پزشکی قانونی است ))
بااین حال همه مفروضات آن به شرح زیر است:
الف- دیه "شکستن" استخوان هر عضو؛
یک پنجم دیه آن عضو
و اگر بدون عیب درمان شود؛
چهارپنجم دیه شکستن آن است.
ب- دیه "خرد شدن" استخوان هر عضو؛
یک سوم دیه آن عضو
و اگر بدون عیب درمان شود؛
چهارپنجم دیه خرد شدن آن استخوان است.
پ- دیه "ترک برداشتن" استخوان هر عضو؛
چهار پنجم دیه شکستن آن عضو است.
ت- دیه جراحتی که به استخوان "نفوذ کند" بدون آنکه موجب شکستگی آن گردد و نیز دیه موضحه آن؛
یک چهارم دیه شکستگی آن عضو است.
ووفق مواد ۶۳۵ و ۶۳۸ آن قانون، دیه یک دست، نصف دیه کامل میباشد.