اثبات خیانت همسرم به دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۲ #20378592

سلام
مدتی هست که متوجه رابطه ی همسرم با خانمی متاهل شده ام و از چت هاشون فهمیدم که با هم زنا هم داشته اند و از مکانشون هم خبر دارم. اگر طی قرار بعدی اونها به ۱۱۰ زنگ بزنم و سر برسن از چه طریقی ثابت میشه که اون خانم با همسر من رابطه داشته؟ یعنی با رفتن به بزشکی قانونی مشخص و ثابت میشه یا نه؟! و در صورت اثبات مجازات شون چیه؟
ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جرم زنا با چهار بار اقرار یا چهار شاهد مرد ثابت میشود و در فرض سوال تنها رابطه نامشروع مادون زنا اثبات میگردد که مجازات آن نیز شلاق تا ۹۹ضربه میباشد

توصیه به پوشاندن جرم در تعالیم اسلام شده است

سلام" در فرض سؤال با ارائه دلایل متقن اثبات جرم شاید بتوانید در صورت وقوع جرم ، رابطه نامشروع که مجازات آن از ۱ تا ۹۹ ضربه شلاق است اثبات نمائید ولی اثبات جرم زنای محصن که مجازات آن رجم {سنگسار} است بعید و حتی محال به نظر می رسد.

بر فرض اطلاع به ۱۱۰ و گزارش ماوقع ، شما قادر به اثبات جرم زنا نبوده و تنها رابطه نامشروع آنها تایید میگردد . همچنین با توجه به متاهل بودن خانم مرتبط با همسرتان ، پزشکی قانونی نیز رابطه را نمیتواند تایید کند .

با سلام
رابطه زنا یا با چندین بار اقرار و همچنین با ۴ نفرد مرد عادل ثابت میشود. در صورت رسیدن پلیس و دستگیری ان دو در یک جا رابطه نامشروع ثابت میشود که هر کدام ۹۹ ضربه شلاق میخورند