با توجه به اینکه معدل برای سازمان مهم نبوده کپی برابر اصل هم شده بود خواستم بدونم مشکلی پیش میاید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۳ #20362379

با سلام ، سازمان نظام مهندسی برای مجوز پروانه اشتغال ازم گواهی مدرک تحصیلی میخواسته و من متاسفانه قبلا در معدل دست برده بودم شرط معدلم هم نداشته، حال استعلام گرفتن و دانشگاه تایید نکرده با توجه به اینکه معدل برای سازمان مهم نبوده کپی برابر اصل هم شده بود خواستم بدونم مشکلی پیش میاید؟دانشگاه میتونه شکایتی داشته باشه؟یا اون دفتر خونه میتونه شکایتی داشته باشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باتوجه به اینکه جعل اوراق تحصیلی دانشگاه مربوطه صورت گرفته است، لذا دانشگاه میتواند نسبت به جهل و استفاده از سند مجعول اقدام به شکایت نماید.مناسب تر است که موضوع خود را با جزئیات بیشتری مورد مشاوره قرار دهید تا تمهیدات لازم اندیشیده شود.

زیادی مهم به نظر نمیرسد. اما اگر جعل ثابت شود تبعات کیفری خواهد داشت.