چگونه بفهمم پرونده مختومه شده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۱۷۰ #20351569

من در تلگرام بابت فروش یک محصول پولی از مشتری از طریق درگاه اینترنتی دریافت کردم ۱ ماه بعد با ابلاغیه دادگاه مواجح شدم و بعد رجوع کردن به شعبه دادسرا شهر ری (شهرستان زندگی میکنم) از ماجرا با خبر شدم که از طریق کارت دزدی به حساب درگاه بنده پول واریز کردند. شاکی بعد از پیگیری ها متوجه شد که پول از طریق درگاه بانکی (غیر مستقیم) به حساب بانکی بنده واریز شده و از بنده شکایت کرده ! خلاصه من دفاعیه خود را نوشتم و برگشتم شهرستان حدود ۱ ماه بعد ابلاغیه اومده که پرونده به شهرستان انتقال داده شده و من برم از خودم دفاع کنم!!! بعد از حضور در دادسرا متوجه شدم پرونده دوباره به شهر ری انتقال داده شده! با شاکی تماس گرفتم و جویای کار شدم او به بنده گفت که برای ایشان ابلاغیه اومده که ۲۶ شهریور باید در دادسرا حضور پیدا کند ! بعد از دادگایی ایشان به من تماس گرفتن و گفتن قراره پرونده به شهر شما منتقل بشه و به شما حکم جلب میدن و ... شما پول بنده رو برای من از طریق کارت به کارت واریز کنید و بنده رضایت بدهم ! الان ۱ ماه گذشته و بنده هیچ اطلاعی از پرونده ندارم در سامانه عدل ایران هم پیگیر شدم اما چیزی نبود امکان داره پرونده مختومه شده باشه ؟ من الان باید چکار کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با مراجعه به شعبه یا سیستم ثنا از اخرین تغییرات پرونده خود اطلاع حاصل کنید

سلام، به شعبه مربوطه مراجعه کنید از طریق دفتر متوجه خواهید شد

اولا هرگونه اطلاعی درسامانه ثنا براتون میاد .درثانی اگرم منجر به تصمیم هم بشه پیامش میاد که قرار نهایی صادرشده وبعدشم ابلاغ قرار میاد .برای پیگیری واردسامانه عدل ایران بشین وبا رمز شخصی و شماره ۱۶ رقمی پرونده روند کار پرونده رو مشاهده کنین

با سلام
از طریق سامانه ثنا اقدام‌ نمایید