اگر ما توافقی طلاق بگیریم تکلیف هزینه دادرسی چه میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۰ #20188956

همسر بنده بابت ۱۱۰ سکه مهریه خود شکایت کرده و هزینه دادرسی دادگاه ۵۲ میلیون بوده که ایشان اعسار زدن و رای تایید اعسار ایشان و محکومیت من به مهریه صادر شده حالا اگر ما توافقی طلاق بگیریم تکلیف هزینه دادرسی ( ۵۲ میلیون ) چه میشود و چه کسی باید آن را پرداخت کند؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هزینه ی دادرسی مهریه به پای زوج هست وزوجه هم اگر پرداخت کند دادگاه اخرسر از زوج می گیرد وبه زوجه پس میدهد پس طلاق توافقی تاثیری در پرداخت هزینه ی دادرسی توسط زوج تاثیری ندارد

با سلام
هزینه دادرسی با محکوم علیه پرونده که شما هستید میباشد

سلام
هزینه ی دادرسی در صورت توافقی بودن میتواند نصف شود بین هردو اما در اینجا چون شما محکوم شدید با شماست

هزینه دادرسی بر عهده محکوم(زوج)میباشد

باسلام هزینه دادرسی برعهده زوج می باشد.و میتواند دادخواست اعسار به دادگاه ارایه نماید.

سلام.هزینه دادرسی با شوهرتان است

اگر هردو درخواست کرده باشید هرکدام نصف