چطور من میتونم ثابت کنم که من آنها را نزدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #20142577

سلام یک جوان چند وقتی بود که دمه در ما آلودگی صوتی میکرد من چندین بار بهش هشدار دادم اما توجه نکرد تا که رفتم پیش مادرش گلایه کنم متاسفانه با فش های بدی بدرقه ام کردن و من هم به آنها فش دادم داشتم میام دم با ماشین پشت سر من هم آنها آمدند و تو کوچه دیدم یک ماشین هم از جلو میاد دیدم برادرش هست اونها سه نفری حمله کردن به ماشین من و تا میتونستن من با مشت و چاقو زدن کلانتری اومد صورت جلسه کرد من از اونا شاکی بودم اونها هم از من من اونها را اصلا یک انگشت هم نزدم حالا رفتن از من شکایت کردن که من زدم دمآغ و گوش و دندان اونها را شکستم چطور من میتونم ثابت کنم که من آنها را نزدم. و خود من هم از پزشکی قانونی نامه دارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درخواست تحقیقات محلی بدهید

با سلام
اگر کسی در محله بوده که نزاع را دیده باشد به عنوان شاهد معرفی کنید و اگر همسایه ها حاضر به ادای شهادت نیستن درخواست تحقیقات محلی بدهید
و هم چنین از همسایه ها هرکدام اگر دوربین نصب کرده اند در خواست چک شدن تصاویر دوربین را بدهید