دریافت سهم‌الارث ورثه توسط خواهر با دروغ در دریافت وکالت

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۵ #20100621

سلام، پدر من ۱۳ سال پیش از دنیا رفت، یک واحد آپارتمان به نام پدرم بود. یک‌سال از وفات پدرم گذشت و من از خواهر و برادرم خواستم وضعیت خونه رو مشخص کنند تا من سهما‌لارثم را بگیرم. چند ماه گذشت و انحصار وراثت انجام شد. بعدش خواهر بزرگترم گفت بهش وکالت بدیم تا مراحل فروش خونه را انجام بده و تقسیم ارث انجام بشه، من و برادر و مادرم را برد محضری که دوستش کار می‌کرد و چون بهش اطمینان داشتیم امضا کردیم و اومدیم خونه. هر وقت ازش در مورد فروش خونه پرسیدم گفت نمیخره کسی، برو بنگاه بگو مشتری بیاره تا بفروشم! چندتا بنگاه خودم سپردم چند مرتبه مشتری واقعی پیدا شد که شماره خواهرم رو بهشون دادم، بعدش اومدن دم خونه از من گله کردند که خواهرم گفته خونه رو نمی‌فروشه. تا چند ماه پیش پیام ابلاغ روی گوشیم اومد لینکش رو باز کردم دیدم خواهرم رفته سند را از نام پدرم به نام خودش انتقال داده و میگه برای خودشه و دوست نداره بفروشه! لطفا خواهش می‌کنم راهنمایی کنید، واقعا نیاز دارم، شوهرم سرطان کبد داره و باید عمل بشه، پول وزیت یک دکتر عمومی را نداریم، برای نون شبمون موندیم و تنها امیدم همین سهم‌الارث هستش. با تقدیم تشکر و احترام از عوامل محترم سایت و وکلای زحمت کش و مهربان.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مفاد وکالتنامه میباییت بررسی شود بهرحال دعاوی مطروحه در اینخصوص ابطال سند به نسبت سهم الادث و یا مطالبه ثمن ملک موروثی به نسبت سهم الارث میباشد

با سلام
بدون بررسی وکالتنامه تنظیمی، اظهارنظر و راهنمایی میسر نیست.

سلام نیاز به بررسی دارد تا مشخص شود چه نوع وکالتی با چه حدود اختیاراتی داده شده تا پاسخ مناسب دریافت کنید

باسلام ، ابتدائا می بایست مفاد وکالتنامه اعطایی بررسی گردد تا بتوان اظهارنظر کرد.

با سلام
بزرگوار ، متاسفانه ما از چند و چون محاوا و مفاد وکالت نامه ای که به خواهرتان داده اید اطلاعی نداریم که بتوانیم نظر قطعی خود را بیان کنیم اگر وکالت برای فروش یا انتقال سند بنام خود یا هر شخص دیگری داده باشید که قانونا نمیتوانید به این سادگی احقاق حق نمایید مگر تحت شرایطی بسیار سخت و دشوار .