خواهر من دستش خورد و دست شاگرد زخم شد و اون از خواهرم بخاطر ضرب و شتم شکایت کرد، چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #20049203

سلام. من مزون دارم و سال گذشته یکی از شاگردام مطالباتش رو پرداخت نکرد و میگفت حقت نیست که بگیری و اومد کارت پایان دوره اش رو که بگیره با من و خواهرم که شریک من بود بحثش شد و خواهر من دستش خورد و دست شاگرد زخم شد و اون از خواهرم بخاطر ضرب و شتم شکایت کرد. حالا رفته از من شکایت کرده و میگه من زدمش. البته مام همون چند ماه پیش ازش شکایت کردیم ولی رضایت دادیم که تموم شه بره حالا اون برداشته از من شکایت کرده. میشه لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که ایشان بتوانند اثبات نمایند جراحت از جانب شما صورت گرفته است، محکوم به پرداخت دیه خواهید شد

ایشان بایستی ادعایش را اثبات نماید ، در نهایت فقط دیه دارد

درودبرشما
اگرصدمه دیده باشددیه بایدپرداخت شودبهرحال ایشان بایدثابت کنیدکه چه کسی به وی ضربه واردکرده است.