برگه ی امضا و اثر انگشت زده، تا چه حد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #20010172

سلام
بعد از مرگ یه شخص، بچه ها میان و ملک پدری رو تقسیم می کنن و قرار میشه یه ملک به یکی از بچه ها داده بشه به شرطی که از خواهراش نگهداری کنه و اگه خواهراش ملکشون رو خواستن بهشون بده، بعد از چند وقت این آقا با خواهراش به صورت جداگانه صحبت میکنه و راضیشون میکنه که برگه ای رو امضا و اثر انگشت کنن مبنی بر اینکه خواهراش دیگه حقی از این ملک ندارن البته هیچ شاهدی برگه رو امضا نکرده.
حالا می خواستم ببینم اون برگه دوم اعتبار داره یا نه؟
و اگه خواهراش شکایت کنن می تونن ملکشون رو بگیرن یا نه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون رویت برگه نمیشه نظرداد

سلام
با توجه به اینکه امضا و اثر انگشت ایشان در رسید موجود است ولی ضمانت اجرایی بالایی ندارد
برگه ای رو امضا و اثر انگشت کردن ک یک سند عادی محسوب میشود
از طریق قانونی میشود ب حق خود برسند

سلام با توجه به دارا بودن امضا و اثر انگشت کاملا معتبر است ط