کل تخلفات به گردن بنده افتاده، گفتن چون در مجموعه کار میکنی باید مبلغ را از جیبت پرداخت کنی، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #19829608

اینجانب در اداره ای کار میکنم به عنوان صندوقدار همکار کناری بنده از طریق سیستم بنده تخلف مالی انجام داده است که یک روز متوجه موضوع شدیم که بنده در اتاق محل کارم نبودم همکارم با سیستم بنده تخلف کرده بود روز بعد رفتیم از طریق دوربین متوجه شدیم که همکارم امده بود پشت سیستم من و تخلف مالی انجام داده بود که در دوربین کاملا مشخص است که از کشوی بنده پول را برمیدارد ما از طریق سلسله مراتب موضوع را اطلاع دادیم همکار متخلف اینجانب با سهل انگاری مدیر مجموعه استعفا داده یاداوری شود که مبلغ تخلف بعد از بررسی دوربین بازگردادنده شد بعد از چند مدت که برای بازرسی امده بودن متوجه شدند تعداد تخلفات بیشتر بوده که همان موقع بررسی نشده بود ولی متاسفانه دیگر دوربینی در کار نبود چون حافظه دوربین پاک شده بود الان کل تخلفات به گردن بنده افتاده گفتند چون در مجموعه کار میکنی باید مبلغ را از جیبت پرداخت کنی خوب که مبلغ را پرداخت کردیم از ما شکایت کرده اند لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید ولی خدا میداند که من اصلا روحم از همچین موضوعی خبر نداشت

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبیعی است که جبران خسارت بر عهده شما می باشد . ولی در خصوص علت و موضوع شکایت توضیحی نداده اید تا بتوان پاسخ دقیقی به سئوال داد .