پیام مرد متاهل به زن شوهردار چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۲۴ #19814938

با سلام من در حدود ۲ هفته پسری که بعدا فهمیدم متاهل هست در واتساپ به من پیام داد موضوع فقط در طی دو هفته ۱ بار یک جمله از حد شرعی خارج شده. همسر من متوجه و با نظرش مجددا من تمام راه های ارتباطی را بلاک کردم.
همسر ایشون پس از ارسال sms و فحاشی به من دادخواست و شکایت کرده! حکم قضایی چیست؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید به اتهام فحاشی از ایشان شکایت کنید
نظریه مشورتی۷/۳۴۹۲ مورخ ۸۸/۶/۸ :«ارتباط تلفنی از مصادیق رابطه نامشروع دانسته شده و طبق قانون مجازات قابل پیگرد است.»

اگر محتوای پیام عاشقانه یا جنسی باشد رابطه نامشروع محسوب می‌شود
ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ شامل دو بخش مختلف است و بخش اول ناظر بر روابط نامشروع و بخش دوم ناظر بر عمل منافی عفت است و در خصوص روابط نامشروع، ارتباط فیزیکی بدنی، شرط نیست.

پیامک مصداق رابطه نامشروع نیست آنهم صرفا یک پیامک مگر اینکه قرار به رابطه نامشروع باشد که موجبات علم قاضی را فراهم آورد.
در خصوص فحاشی شکایت کنید.

شما مرتکب جرمی نشده آید

با سلام. در صورتی که شما هم ایشان را همراهی کردین و پیامک های غیرشرعی ارسال نموده باشید تحت عنوان رابطه نامشروع مادون زنا میتوانند علیه شما شکایت کنند،در غیر این صورت خیر.
در مورد فحاشی هم شما می‌توانید علیه هر شخصی که پیام ها را ارسال کرده شکایت کنید.

با سلام
۱.گاهی پیامک میتواند مصداق رابطه نامشروع باشد.ولی با توجه به توضیحات شما و صرف یک پیامک اصولا رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
۲.اگر همسر ایشان‌به شما فحاشی کرده است .شما میتوانید به اتهام فحاشی از ایشان شکایت کنید

همسر ایشان مرتکب جرم شده است