چکار باید بکنم که هم متعهد به جزای تقلبش برسه و هم ضامن مسئولیتش از بین نرود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #19703330

با سلام و احترام...
از دو نفر تو بانک زیر دوربین سفته گرفتم متاسفانه یه لحضه رفتم تا باجه متهعد کد ملی و شماره پلاک اشتباه زده و اثر انگشتم یه انگشت به غیر اشاره زده ولی دستخط خودشه و دوربینم ثبت کرده و سفته رو داد به ضامن و کار داشت رفت ولی ضامن رو چون بودم همه چیزش درسته با توجه به اینکه تقلب صورت گرفته و از یه طرفم رجوع به ضامن نیاز به واخواست داره اگه کیفری شکایت کنم از متعهد دیگه زمان واخواست از بین میره الان موندم چکار باید بکنم که هم متعهد به جزای تقلبش برسه و هم ضامن مسولیتش از بین نره من چجوری باید شکایت کنم و اینکه کیفری باشه یا حقوقی؟ هر دونفرم واسم مهمن که محکوم بشن..

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر اثر انگشت متعلق به خود شخص است اشتباه بودن کد ملی و آدرس پلاک سفته را از اعتبار نمی اندازد.