با شرایط مذکور، آیا زن میتواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #19685892

حکم قانونی برای مردی که نعوظ دارد ولی سرد است به شکلی که بیش از ۶ ماه با همسرش رابطه جنسی برقرار نمیکند چیست؟ (و دلایلش غیر شرعی و صرفا بهانه برای برقرار نکردن رابطه جنسی باشد )
مردی که دارای زود انزالی میباشد و نسبت به درمان اقدام نمیکند و قادر به ارضای همسر نمیباشد چه حکم قانونی وجود دارد ؟
راهی برای اثبات این قضیه وجود دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا سعی کنید مشکل را از طریق مراجعه به پزشک متخصص حل و فصل نمایید و اگر مشکل غیر قابل حل بود با مدراک و مستندات پزشکی داد خواست طلاق به دلیل عسر وحرج مطرح بنمایید که البته اثبات این موارد بسیار سخت و مشکل است‌.

سلام
نداشتن رابطه جنسی ، به علت عسر و حرج از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست طلاق کنید
مشکل زودانزالی با مراجعه به پزشک متخصص قابل درمان است.
اگر زوج به دنبال درمان این مشکل رنج آور نرود و یا درمان تاثیر نداشته باشد و زوجه بتواند ثابت کند که در عسر و حرج است، می تواند درخواست طلاق خود را اعلام کند.

با سلام رویه قضایی زود انزالی و سرد مزاجی را به سختی به عنوان عسر و حرج زوجه میپذیرد چرا که در اگثر موارد قابل درمان است لذا اگر زوج مشکل جنسی حادی نداشته باشد اثبات عسر و حرج سخت ولی غیر ممکن نیست چرا که قانون به قاضی اجازه داده اگر عسر و حرج زوجه را به هر دلیل احراز کند جواز طلاق صادر نماید