درصورت شکایت از شخصی و محکوم شدن وی می توانم برای مطالبه خسارت هم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۶ #19644829

با سلام از شخصی شکایت کرده ام که حکم دادگاه علیه او بوده است می توانم هزینه شکایت از وی مطالبه کنم منظورم وکیل ، تمبرشکایت، فتوکوپی و هزینه پزشکی قانونی و ....؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . مطابق تعرفه قانونی می توانید مطالبه کنید.

با سلام ووقت بخیر
اگر زیر 20 میلیون باشد داخواست مطالبه خسارات از جمله هزینه پزشکی قانونی و تمبر و سایر خسارات را از شورای حل اختلاف میتوانید پیگیری کنید ..