چرا قاضی به جای پرداخت به متن کیفر خواست گوش به اتهامات جدید داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۰ #19585

سلام جناب رضایی
قرار نهایی دادسرا: اتهام ها عبارتند از : نشر اکاذیب،توهین، اخاذی، انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف
قرار منع تعقیب: اما در خصوص نشر اکاذیب و اخاذی بدلیل فقدان ادله و در خصوص مزاحمت بدلیل عدم تطابق عنوان اتهام با عناوین مندرج در قانون، قرار منع تعقیب به استناد بند "ک" ماده "3" قانون صادر میگردد.
کیفر خواست: تاریخ وقوع جرم (---) و محل آن یکی از محاکم قضایی که به دلایل شکایت شاکی و شهادت شهود به استناد مواد 408 و 697 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات .
دادگاه برگزار و قاضی از شاکی خواست گذشت کند (آیا نباید ابتدا از متهم درخواست دفاع میکرد؟ زیرا متهم نسبت به تاریخ مندرج در کیفرخواست اعتراض دارد و در آن تاریخ مورد ادعا اصلا در آن شهر نبوده و شاهد دارد، دوما نسبت به شهود اعتراض دارد زیرا پدر و برادر شاکی هستند و ذینفع، زیرا شاکی با متهم اختلاف مالی دارد) اما شاکی ذهن قاضی و متهم را منحرف کرده و اتهامات جدید مطرح کرد و قاضی هم به او اجازه داد برود مدرک بیاورد و جلسه تجدید شود و در واقع قاضی اصلا به کیفرخواست رسیدگی نکرد. و در عوض با پرخاش فراوان متهم را آزار داد.
لطفا در مورد مجازات مندرج در کیفرخواست توضیح بفرمایید با توجه به ماده قانونها و نیز راجع به عملکرد قاضی (زیرا قاضی به متهم که یک خانم تحصیلکرده و متعهد است گفت اگر دستنوشته ندهی که مزاحم این آقا یعنی شاکی نمی شوی تو را به حبس و شلاق محکوم و کوچکترین اغماضی نمیکنم، در حالیکه شاکی فردی معلوم الحال است که جای ضربه های چاقو روی صورتش است و در واقع پیگیری متهم را از طریق قانون برای پولش مزاحمت قلمداد میکند وگرنه متهم هرگز حضوری یا تلفنی یا هر طور دیگر مزاحمتی نداشته و مزاحمت در قرار منع تعقیب رد شده است.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض شد اولا شاکی بعد از صدور کیفرخواست نباید اعتراض کند و دفاع او مورد قبول واقع نمیشود به دلیل اینکه در مرحله تحقیقات مقدماتی به چه دلیل متهم عنوان نکرده است که در تاریخ مورد ادعا در آن شهر نبوده است؟ ثانیا به شهادت شهود به دلیل بستگان درجه یک نیز باید ایراد کند و در کل شهادت بستگان درجه یک فقط به عنوان اماره به علم قاضی کمک خواهد کرد نه مدرک.برای اطلاعات بیشتر باید با موسسه تماس بگیرید.