جرم من تحصیل مال از طریق نامشروع است و غیابی بوده و رضایت محضری گرفتم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱,۱۳۷ #19577361

با درود فراوان
من غیابی یک سال حبس غیابی درجه ۵ به من داده اند و الان هم واخواهی کرده‌ام و نوع جرم من هم تحصیل مال از طریق نامشروع است و رضایت شاکی را هم محضری گرفتم واخواهی همراه رضایت شاکی را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی رد کرده ام شعبه صادر کننده حکم جرم من تحصیل مال از طریق نامشروع بوده و داخل دادنامه غیابی هم نوشته است از جرایم رایانه ای است الان من با توجه به رضایت شاکی و دادخواست واخواهی و نوع جرم من این یک سال که نوشته شده یک سال حبس تعزیری درجه ۵ است با توجه به رضایت و مبلغی که شکایت شده است هم یک میلیون و نیم تومان بوده است که رضایت گرفته ام خواهشا با توجه به گفته هایم چه شرایطی برای من رقم می‌خورد لطفا کمکم کنید سپاس تشکر ممنونم از تمام مشاوران ووکیل های محترم سپاسگذارم

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما واخواهی کرده اید و رضایت را هم فرستاده اید . دادگاه با بررسی تمامی جوانب حکم لازم را برای شما خواهد داد و باعث تخفیف در مجازات میشود

سلام رضایت خود را همراه واخواهی ارسال کنید بدلیل رسیدگی مجدد پرونده با نظر قاضی پرونده تخفیف داده میشود موفق باشید

درود:باتوجه به واخواهی و رضایت شاکی جنبه خصوصی منتفی ،وجنبه عمومی در صورتی که برای اولین بار مرتکب جرم مربوطه شده باشید، احتمال میرود که مجازات حبس تخفیف یافته یا به حالت تعلیق دراید.

باسلام نسبت به رای غیابی میتوانید واخواهی نمایید در صورتی که رای غیابی نیز مانند رای قبلی باشد میتوانید در وقت مقرر تجدیدنظر خواهی نمایید.

درود
در صورت عدم وجود سابقه و نظر به اخذ رضایت از شاکی احتمال تعلیق مجازات زیاد است .

سلام رضایت نامه رو ضمن درخواست واخواهی تقدیم لذا جنبه خصوصی ساقط و جنبه عمومی قابل تخفیف است احتمالا تعلیق میشود

رضایت نامه خود را از طریق لایحه و یا حضوری به شعبه رسیدگی کننده ارایه دهید تا نسبت به شاکی خصوصی و مجازاتی که از جنبه خصوصی جرم متوجه شماست رهایی یابید .