در خصوص ضرب و شتم در محل کارم بدون حضور شاهد آیا امکان پیگیری و نتیجه گیری وجود دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #19546594

سلام و عرض احترام چند روز پیش شخصی که با بنده قرار داد انجام کاری را داشته و پول خود را نیز دریافت نموده و تعهدش را انجام نداده است به دفتر من آمده واینحانب را مورد ضرب وشتم و فحاشی قرار داده و بعد هم متاسفانه با تماس من با پلیس ۱۱۰محل را ترک کرده است پلیس گزارش درگیری را نوشته و بنده هم شکایت کردم ولی متاسفانه دوربین ذفترم بخاطر پر شدن ظرفیت هارد لحظه ضرب و شتم را ضبط نکرده و تنها دوربین همسایه لحظه ورود و خروج این شخص و بعد پلیس را نشان می دهد همچنین هیچ شاهدی نداشته و جالبتر اینکه همان شخص هم به دادسرا مراجعه کرده و به دلیل ضرب و شتم شکایت کرده بنده در گزارش پزشک قانونی یک درصد دیه کامل و دو دهم درصد بازهم دیه کامل را نوشته است و بنده اطلاع از اینکه پزشک قانونی برای ایشان چیزی نوشته باشد را ندارم و اینکه ایشان احتمال خود زنی را هم دارد.دوطرف در کلانتری ترک تعقیب داده ایم و شاهدی بجز دوربین نیست .حال با توجه به اینکه بنده در محل کارم مورد ضرب و شتم قرار گرفته ام آیا اگر شکایتم را ادامه بدهم به نتیجه ای خواهم رسید؟یانه؟ ممنونم از پاسخ شما

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر همسایه ها سروصدا راشنیده اند ، تقاضای تحقیق محلی کنید