خانمی از من شکایت فریب و اغفال نموده،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۱۴۸ #19500866

با خانمی به مدت ۲ سال دوست بودم و قصد ازدواج داشتیم ولی خانواده دختر راضی نبودند و از هم جدا شدیم، بعد از مدتی ایشان از من شکایت تجاوز کردند، در صورتی که رابطه بین ما با رضایت طرفین بوده و با هم دوست بودیم.
تکلیف من چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان بایستی ادعایش را اثبات نماید

با سلام
درخصوص رابطه اگر جنسی بوده بعداز این همه مدت طولانی بعید بنظر برسد ثابت شود و شما میتوانید منکر شوید چون برای اثبات زنا یا باید اقرارکنید یا چهار شاهد شهادت دهند
ولی درخصوص رابطه نامشروع اگر ثابت شود تا۹۹ضربه شلاق خواهد بود که دراین وسط پای دختر هم گیر است

اتهام زنای به عنف باید ثابت شود که با توجه به طولانی بودن رابطه بعید به نظر می رسد.
در خصوص زنا در صورت اثبات حد دارد اگر زنا ثابت نشود مجازات روابط نامشروع مادون زنا ۹۹ ضربه شلاق است

در صورتی که رابطه بین ما با رضایت طرفین بوده و با هم دوست بودیم.
تکلیف من چیست؟
در صورتی که رضایت ایشان را بتوانید ثابت کنید
نهایتا شلاق به دلیل رابطه نامشروع و یا زنا
اما اگر نتوانید محکوم به زنای به عنف
با توجه به قرائن و شواهد احتمال زیاد بتوانید رضایت ایشان را ثابت کنید
اما ماده ۹ مسئولیت مدنی ممکن است شما را به جبران ضرر و زیان مادی و معنوی محکوم کند
بهتر است وکیل بگیرید و یا وکیلی برای شما لایحه دفاعیه بنویسد
موفق باشید

سلام وجود رابطه و به عنف بودن آن باید توسط خانم اثبات شود . اما اگر ازاله بکارت شده ، رضایت خانم نسبت به ازاله را شما باید اثبات کنید . اگر زنا ثابت شود حد دارد . اگر ازاله بدون رضایت بوده باید مهر المثل به او بدهید و اگر با رضایت بوده چیزی به زن تعلق نمی گیرد و اگر زنا ثابت نشود تا ۹۹ ضربه شلاق به اتهام رابطه نامشروع مجازات دارد .