با اثبات تمکین نکردن زوجه، سکه های مهریه نصف خواهند شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۶ #19489423

سلام و خسته نباشید خدمت همه وکلای عزیز
بنده چند ماه پیش عقد دایم عادی ۱۱۴ سکه با دختر عمه ام کرده ام و چون مادرم فوت کرده گفتن بعد سال مادرم رسمی می کنیم و با اصرار دختر عمه یک واحد ۱۴۵ متری بنامش کردم که موقع عقد رسمی ۱۱۴ سکه را بردارد. حالا بعد به نام خانه شدنش کلا عدم تمکین نداشته و مهرش را توافقی می خواد از یه خانه ای که زندگی می کنم که ایشان در این خانه فقط یک شب بوده حدود ۴ ماه و خودش درخواست مهر نمی کند و میگه توافقی طلاقم بده مهرمو همشو بده.
از شما سوال داشتم که که من از عدم تمکین این خانم شاکی بشم که هیچ وسیله ای از ایشان در خانه من نیست تکلیف سکه ها نصف می شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طلاقی که قبل از نزدیکی باشد زن مستحق نصف مهریه است

با سلام دوست عزیز اگر همسر شما دوشیزه باشند میتوانند از حق حبس استفاده کنند و تمکین نکنند و نفقه نیز به ایشان تعلق میگیرد و هیچ ارتباطی به مهریه ندارد اگر شما بخواهید ایشان را طلاق دهید باید حقوق مالی ایشان را پرداخت نمایید.

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه در دوران عقد هستید چنانچه خانم دوشیزه باشند نصف مهریه به ایشان تعلق میگیرد در غیر اینصورت شما باید کل مهریه را پرداخت نمایید و عدم تمکین ربطی به پرداخت مهریه ندارد.