در پرونده ترک انفاق میتوان لایحه گذاشت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۹۶ #19418891

سلام
زوجه هستم و پرونده ترک انفاق تشکیل دادم که هنوز در دادسراست. میتونم اظهارات این مدت که پیش اومده و اطلاعات و حرف هام رو لایحه بنویسم و دادیار قبول میکنه بزاره توی پرونده؟
یا چون قبلا اظهارات داشتم توجهی نمیشه؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
علی الاصول لوایح توسط مرجع رسیدگی پذیرفته می شود اما توجه نمایید که در پرونده باید از زیاده گویی اجتناب کرد

میتونید اظهارات این مدت که پیش اومده و اطلاعات و حرف هایتان را لایحه بنویسید و دادیار قبول میکند بگذارد ضمیمه پرونده اتان

لایحه شما پذیرفته ثبت و ضمیمه پرونده خواهد شد.

سلام
اگر زوجه و شاکی پرونده ترک انفاق هستید همان شکواییه و اظهارات تان کافی ست و لایحه در زمانی که ضرورتی به آن نباشد ممکن است به نفع تان نباشد

با سلام بله مقام قضایی مکلف به قبول و ثبت و ضم لوایح اصحاب دعوی در پرونده است.

لایحه باید خلاصه و مفید و مستند باشد . لذا بی جهت لایحه ننویسید