خانم با ۲۰ سال سابقه تامین اجتماعی و عضو هیات مدیره و ۴۲ سال سن با حقوق ۲۰ روز بازنشست می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #19316019

با سلام
اگر خانم با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال و سهامدار شرکت باشد باا ۳۰ روز حقوق و حداقل حقوق بازنشسته می شود؟
اگر خانم با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال مدتی عضو هیات مدیره باشد و بعد سهامدار شرکت باشد باا ۳۰ روز حقوق و حداقل حقوق بازنشسته می شود؟
اگر خانم با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال و کارگر باشد و عضو شرکت نباشد باا ۳۰ روز حقوق و حداقل حقوق بازنشسته می شود؟
در تمام موارد ذکر شده ۲۰ سال سابقه در شرکت سهامی خاص باشد.
با تشکر

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زنان شاغل درمواردی که دارای شرایط زیر باشند می‌توانند بازنشسته شوند؛

۱) بازنشستگی با ۴۵ سال سن و ۳۰ سال سابقه
۲) بازنشستگی با ۵۵ سال سن و حداقل ۲۰ سال سابقه
۳) بازنشستگی با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال سن برای مشمولان قانون کار
۴) بازنشستگی با ۲۰ سال سابقه متوالی یا ۲۵ سال سابقه متناوب در مشاغل سخت و زیان‌آور
۵) بازنشستگی با ۲۰ سال سابقه بدون شرط سنی برای جانبازان
۶) داشتن حداقل ۲۰ سال سابقه و ۴۵ سال سن برای معلولان عادی
۷) داشتن ۳۵ سال سابقه بدون شرط سنی
۸) داشتن ۵۵ سال سن با حداقل۱۰ سال سابقه متناسب با سنوات پرداخت حق‌بیمه .