آیا به دلیل عدم حضور مرد به مدت پنج سال و داشتن سابقه کیفری طلاق از طرف زن به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۷ #19268145

میخواستم بدون طلاق غیابی از مردی که پنج سال است مفقود است و سابقه کیفری هم دارد چگونه است؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید به استناد اینکه زوج مفقود الاثر است درخواست صدور حکم طلاق غیابی نمایید

شما برای طلاق به مفقود شدن شوهر اصلا استناد نکنید . چون گرفتار غایب مفقوداالاثر شده و کارطلاق طولانی میشود .

سلام
در قانون، زمان معینی تعیین شده است که اگر در آن مدت زن هیچ اطلاعی از شوهر خود نداشته باشد، مرد شوهر مفقودالاثر به حساب می‌آید. برابر قوانین، این مدت زمان ۴ سال است.
درخواست عسر و حرج را به دادگاه ارائه کنید. به این ترتیب حکم طلاق برای شما زودتر صادر می‌شود.

سلام شما می توانید به استناد غایب مقفقود الاثر بودن زوج تقاضای صدور حکم مبنی بر طلاق غیابی نمایید و دادگاه پس از انجام تحقیقات مربوطه و نشر اگهی، در صورتی که اطلاعی از زوج بدست نیاید اقدام به صدور حکم طلاق غیابی می نماید

با سلام ووقت بخیر
این مورد جز شرایط عسرو حرج می باشد طبق سند نکاح نامه زوجه میتواند دادخواست طلاق دهد و درصورت اثبات قابل پیگیری می باشد .