شاکی با این نامه شکایت کرده و درخواست آن پول را دارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #19183357

با سلام و خسته نباشید
من در جریان پرونده ای محکوم شدم اما بعد محکومیت توانستم بی گناهی خود را اثبات کنم
در مدتی که هنوز بیگناهی خود را اثبات نکرده بودم و تبرئه نشده بودم ، چون از شاکی ترسیدم نامه ای به ایشان دادم که مبلغ چند میلیون به ایشان بدهم تا رضایت بگیرم و برای این کار یک ماه فرصت گرفتم و در پایان نامه نوشتیم که اگر پولی ندهم پرونده باید روال خود را طی کند و می تواند رضایت ندهد
الان شاکی با این نامه شکایت کرده و درخواست آن پول را دارد
آیا در این مورد حق دارد و من محکوم به پرداخت هستم در حالی که من تریئه شدم و نیاز به رضایت نداشتم و ایشان هم رضایت ندادند.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر میرسد دفاع ایشان پذیرفته نشود و رای به نفع شما صادر شود

سلام
با توجه به شرایط حاکم ایشان نمیتوانند ادعایی در این خصوص نمایند و دعوای ایشان در صورت دفاع موثر شما منتهی به بی حقی خواهد شد