قاضی واسه منم رد مال و زندان تعیین میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #19041814

سلام،خسته نباشید..
متاسفانه من چند ماه پیش یه کارت بانکی در اختیار دوستم گذاشتم چون میگفت مدارکم گم شده نمیتونم خودم کارت بگیرم منم اعتماد کردم حتی شماره موبایل خودشم دادم که اس بانک بره رو خط خودش بعلاوه یه عملیات شبای بانکی حالا بعد چند ماه معلوم شده از چند نفر کلاهبرداری کرده و کلی انتقال و خرج نامعلوم داشته از کارت و از منم شکایت شده..حالا تو دادگاه خودش همه چیو گردن گرفت حت از فریب دادن من تا استفاده از کارت و پولا و منم گفتم فقط فریب حرفشو خوردم و بش اعتماد داشتم اما چون تراکنشا زیادن میگن که منم از پولا استفاده کردم و مشارکت داشتم...الان چکار کنم قاضی واسه منم رد مال و زندان تعیین میکنه؟ راهی هست که تبرعه بشم یا در هر صورتی منم مجازات میشم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید این موضوع را که اطلاعی از این کلاهبرداری نداشته اید را در دادگاه اثبات نمایید و در صورت دفاع قوی امکان آن وجود دارد !