در صورتی که من در گذشته پرونده ای داشته ام که مجازات را شخص دیگری به جای من متحمل شده،سوءپیشینه برای من ثبت میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۲ #19020842

سلام

من فردا میخوام برم سوءپیشینه بگیرم،یه پرونده داشتم،که فقط اسم و مشخصات بنده مطرح شده و کسی دیگه رفته زندان و حکم کشیده، هیچ اثر انگشتی از من وجود نداره.

الان سو پیشینه نشان می دهد؟

با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . داستان جالب توجهی است . به هر هر حال نام شما در سیستم ثبت است اما سابقه کیفری ندارید .

سو پیشینه کیفری موثر ندارید

اگر اسم شما در پرونده بوده باشد
الان هم طبق سیستم شما محکوم به این جرم بوده اید،و سوپیشنه دارید

داستان جالبی است . به هرتقدیر شما سوء پیشینه ندارید

با سلام
اینکه یک نفر دیگه به جای شما مجازات را تحمل کرده جای سوال هسنت که چطور این اتفاق افتاده؟
اما اگر شما به زندان نرفته باشید و کد ملی شما ثبت نشده باشه برای شما سوء سابقه محسوب نمیشه.

خیر سوء پیشینه موثر کیفری نخواهید داشت.هر چند موضوع مطروحه حکایت عجیبی است.