اقدام کنم برای طلاق بچه رو به من میدهند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۳ #18914049

سلام من هنسر یه نظامی هستم تقریبا دو سال که ازدواج کردم و همیشه کتک خوردم از شوهرم بارها به منطور جدایی خاستم از طریق پزشکی قانونی اقدام کنم خانوادش با خواهش مانع شدن الان یه دختر ۴ ماهه دارم نه من نه دخترم امتیت جانی نداریم قرنطینه کامل هستم و دسترسی به جایی ندارم و مدام از طرف همسر و پدر شوهرم تهدید میشم من فقط بچم و میخام ایا اقدام کنم برای طلاق بچه رو بمن میدن؟؟ لطفا جواب بدین شوهرم مدام تهدیم میکنه که من نطامی هستم دادگاه بچه رو به تو نمیده چکار باید یکنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات ضرب و جرح عسر و حرج شما تابت می شود و می توانید به استناد آن درخواست طلاق کنید حضانت فرزند تا سن ۷ سالگی با مادر خواهد بود

اگرتهدید ها در اسم اس یا تلگرام وغیره باشد آنها را نگه داریدواگر گواهی پزشکی قانونی دارین می توانید دادخواست طلاق به لحاظ عسروحرج دهید وبچه تا ۷سال حضانت با مادر هستش

اگر شکایت کنی و گواهی پزشگی قانونی داشته باشی این مورد یکی از ولایل برای احذ طلاق هست درضمن جضتنت بچه تا ۷ سالگی با مادره د تا سن بلوغ با پدر و بعداز ۹ سالگی صمیم یه ایمکه با چه کسی بمونه باحودشه
بعد ۷ سال هم امکان سلب حضانت از پدر وجود داره

سلام بله حضانت و حق نگهداری بچه با شما خواهد بود

درود
قانونا تا هفت سالگی حضانت با شما می باشد.

سلام
شما ابتدا باید شرایط عسر و حرج را ثابت کنید بعد دادخواست طلاق بدهید ابتدا ضرب و جرح و آزار را ثابت کنید.