در خصوص معافیت سربازی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۹ #18522

سئوال شما : متن نامه: من علی شهمرادی هستم من برای معافیت اقدام کردم برای صافی شدید پا و ئاریس پشت پا و بینایی چشم و استیمات چشم چب میباشد ولی حوزه نظام وظیفه گفت اول وضیفه انان اینکه مشکلالت من را نگاه کند ولی تئجه نکردند و من را معاف از رزم کردن وقتی رفتم امو زشی 04 بیرژجند گفتند معاف ارز رزم یعنی معاف از جنگ خلاصه همه کار انجام دادم والان افتادم گروه 444 مهندسی رزمی مشهد کناره بیمارستان 550نزاجا مشهد و داخل یگان به بر اساس این مشکلات فشار اماد جناب من بیمارهی دیگه هم دارم این واروکاسل هم دارم ولی از سربازی فرار کردم والان نمی دانم چکار کنم چون من خرج خانواده هم دارم میدم و مادرم خیلی دوست دارم و بااین قدر مشکلات رفتم ولی ارتش به من توجه نکرد الان نمی دانم چکار کنم لطفا کمکم کنید من منظر جواب هستم من خلبی دارم رنج میکشم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مقررات نظام وظیفه اطلاعی وجود ندارد و شما باید به قوانین مربوطه مراجعه کنید.

موید باشید