تغییر سن شناسنامه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۰ #18370422

با سلام من دختری متولد ۲۶ بهمن ۶۴ هستم شش ماهه بدنیا اومدم میخواستم تاریخ تولدم رو به ۶۵ تغییر بدم ایا امکانش هس چون زودتر از موعد به دنیا اومدم؟؟

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تغییر سن شناسنامه ای شرایط خاص خودش را دارد اگر سن واقعیتان همان سن درج شده در شناسنامه است ولو اینکه زودتر از موعد به دنیا امده باشید قابل کاهش نیست پس شما شرایط کاهش سن را ندارید

درود
ملاک سن ، لحظه تولد است نه زمانی که پیش بینی میشد متولد شوید .

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام
در صورتیکه بتوانید ادله ی کافی در این خصوص نمایید میتوانید جهت تغییر سن اقدام نمایید.

با سلام
نتیجه بخش نمیباشد

منظور از تاریخ تولد تاریخی است که طفل به دنیا می آید نه تاریخی که قرار بوده به دنیا بیاید . لذا با این وصف احتمال پذیرش درخواست شما بعید است .

با سلام
برای تغییر سن شناسنامه هر چند مشکل است اما برای شما که ۶ ماه کسری میباشد و طبق مدارک پزشکی مانعی ندارد میتوانید از طریق دادخواست علیه اداره ثبت اقدام نمایید