ازین جهت که سهل انگاری مدیر پارکینگ باعث آتش شده، آیا به نتیجه میرسه یا رد میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۲ #18244819

با سلام
کامیون کشنده با کاربری تانکر سوخت داخل پارکینگ عمومی بوده که همراه تعدادی کامیون دیگه دچار حریق شده و خسارت دیده در این مورد از مدیر پارکینگ شکایت خیانت در امانت کردم ازین جهت که سهل انگاری در حفظ و نگهداری مدیر پارکینگ باعث سرایت آتش به کامیونم شده که به شورای حل اختلاف ارجاع شده آیا به نتیجه میرسه یا رد میشه؟
تشکر از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مقصر حادثه با مشخص شدن میزان تقصیر خسارت وارده را جبران کند

باسلام در مورد تقصیر باید ب کارشناسی ارجاع شود تا درصد تقصیر و خسارت وارده را تعیین نماید .در خصوص خیانت در امانت نیز میبایست ارکان خیانت از جمله سپرده شدن مال و سپس تلف آن ناشی از عمل ایشان ثابت گردد در غیراینصورت خیانت در امانت ثابت نخواهد شد

اولا باید اساسی بررسی شود که ایا این اتش سوزی به صورت عمدی ایجاد شده یا ناشی از تقصیر و دوما این تقصیر یا عمد مناسب به شخصی میباشد علی ایحال جرم خیانت در امانت منتفیست.

جرم خیانت در امانت در این خصوص قابل اثبات نیست لذا در صورت اثبات تقصیر می توانید دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

با سلام
تلف یا نابود کردن مال مورد امانت، یکی دیگر از گونه‌های خیانت در امانت است.مجازات مرتکب جرم خیانت در امانت بر اساس ماده ۶۷۴ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، حبس از ۶ ماه تا سه سال است منتها باید برای اثبات ادعاتون باید مدرک داشته باشید که نشان دهنده ی کوتاهی کردن مدیر پارکینگ می باشد

خیانت در امانت در این مورد مصداق ندارد ولی باید دید چه کسی تقصیر کرده شخصی که تقصیر کرده است باید جبران خسارت کند مالک کامیون از بیمه شخص ثالث هم میتواند خسارت دریافت کند البته منوط به مطالعه پرونده است