میتواند مهرش رو ببخشد و یک طرفه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۲ #18164771

زنم درخواست طلاق یک طرفه کرده من هم تمکین گرفتم هم دارم اقساط مهریه پرداخت میکنم و از شرو ط ۱۲ گانه عقد کاملا اگاه هستم و هیچ موردی را نقض نکردم ایا زنم در صورت بخشیدن مهریه میتواند طلاق بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم رضایت شما خیر لاکن زوجه در صورتی که عسر و حرج خود را اثبات نماید حق درخواست طلاق دارد

امکان نداره مهریه وکلیه حق و حقوقشو ببخشه و طلاق بگیره
مگر با شما بتوافق برسه

عرض ادب

زوجه میتواند دادخواست طلاق خلع دهد و در ازای بخشش مالی به شما تقاظای طلاق کند

درود
حق طلاق با زوج است زوجه بدون دلیل نمی تواند ولو با بخشش مهریه طلاق بگیرد.

خیر موافقت نمی‌شود نگران نباشید

درود بر شما، زوجه برای طلاق ۲ راه دارد، یا از طریق شروط ۱۲گانه، یا به صورت توافقی، صرف ایجاد بذل مهریه بدون توافق شما امکان درخواست طلاق از جانب ایشان وجود ندارد.

خیر نمیتواند در قبال بخشیدن مهریه طلاق بگیرد مگر با شما توافق کند