میخواد به استناد اون شکایت ازاله بکارت کند، امکان داره همچین چیزی؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۲ #18002280

با سلام خسته نباشید من حدودا ۳ سال قبل با یک خانوم رابطه جنسی داشتم الان ایشون میگم که تو به بکارت من اسیب زدی حتی گواهی از متخصص زنان اوردن که نشون میده بکارتشون اسیب دیده و ایشون میگن که همون موقع یعنی سه سال پیش بلافاصله بعد از رابطه رفتن پیش متخصص زنان و نمونه برداری کردن و دی ان ای من هست که تو مطب دکتر نگهداری میشه و میخاد به استناد اون شکایت کنه از من میخاستم ببینم امکان داره همچین چیزی؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون دستور دادگاه این ادعا و اثبات اون مورد قبول نیست و این صرفا به تهدید شباهت دارد

خیر چنین چیزی صحت ندارد

با سلام و احترام
توضیح فوق بعید است که بتواند به مانند ادله باشد

موضوع مطرح شده بیشتر به تهدید می ماند چرا که از لحاظ تخصصی نگهداری نمونه اسپرم و DNA شرایط خاصی را میطلبد که در مطب پزشک این شراطی و امکانات وجود ندارد .