چطور با شخصی که بابت خرید وسیله پول دریافت کند ولی وسیله را نداده، برخورد قانونی شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #17956738

سلام
یکی از دوستان من ( آقای X ) در زندان گفت که میتواند وسایل خانه بقیمت خیلی مناسب تر از بازار تهیه نماید ( چون کولبر است و کارت دارد قانونی وارد کند ) . ( جرم من مالی است و جرم دوستم ( آقای X ) مواد مخدر است که در بند باز زندان هستیم ) . بنده هم مقداری پول طی چند نوبت برای ایشان واریز کردم به در خواست خود ایشان ( در کل به ایشان ۳۰ میلیون تومان به حسابش واریز کردم فیشهای وایزی موجود است ) ولی قرار ما این بود که وقتی اجناس رو اورد و دیدیم که اصل و سالم است پول بهش بدم چند روز بعد داخل زندان کاغذی با خط خودش به من نشان داد که جلوی وسیله ها قیمت زده بود و گفت که قیمتهایش رو گرفتم و . . . . و من هر طوری که بود از اون کاغذ تونستم عکس بگیرم و الان عکسش رو دارم . الان حدود یک ماه و نیم است که از این جریان میگذرد و او آزاد شده و قرار بود هفته پیش وسایل را بیارد به شهر ما و تحویل بدهد و حتی پیامکی گفت که ماشین به شهر شما رسیده برو سر قرار و راهنمایش کن بیاد وسایل را خالی کند ولی بعدش گوشیش را خاموش کرد و دیگر نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم الان که جواب من را داده میگوید باید یک مدت دیگه صبر کنی وسایل بدستت میرسونم یا شماره کارت بده که پولت را بهت بدم . تمام مکالمات بصورت پیامک بوده که پیامک هم موجود میباشد . در ضمن ایشان ( آقای X ) درخواست کردند که تصوری کارت ملی خودم رو برایشان بفرستم که داخل واتساب فرستادم الان میترسم که از کارت ملی ما هم سوء استفاده بکنه ( چون بگفته خودش میخواسته از مرز اجناس رو رد بکنه ) ولی تقریبا الان مطمئنم که دیگر اجناسی وجود ندارد و سر کار هستم و ( خیلی میترسم که بنده خدا از کد ملی من سوءاستفاده بکنه) . البته نکته حایز اهمیت اینه که من با رییس زندان صحبت کردم و ایشان ابتدا من رو سرزنش کرد چرا در دام همچین ادمی افتاده ام و گقت که یکی دیگر از زندانی ها را ایشون ( آقای X ) همینطور کلاهش رو برداشته و من ( رییس زندان ) نامه آزادی ( آقای X ) رو به اون نمیدادم و گفتم که اول باید پول بنده خدا را بدهد بعد نامه آزادیت رو بدم و مجبورش کردم که پولش رو بدهد ( به من گفت که ۱۰ میلیون تومن از زندانی دیگه گرفته بوده و بهش گفته که لوازم خونه میارم ) و اگر تو هم به من زودتر میگفتی اینکار رو میکردم و من تازه فهمیدم که این آقای زندانی( آقای X ) کسان دیگری را هم در زندان کلاهشون رو برداشته . درضمن اون ( آقای X ) ، من رو تهدید کردند ( پیامک داد ) که برم به جایی بگم میاد در دادگاه میگه که من ازش مواد مخدر میخواستم و دارم اون ( آقای X ) رو مجبور میکنم که برام جنس بیاره و اون ( آقای X ) این کار رو نمیکند و میخواهد اینجوری به من انگ مواد مخدر بزنه ( البته من در جوابش گفتم که نه من معتادم و نه خانواده ام و نه فروشنده ام و برو هر کاری میخواهی بکنی بکن ) الان میترسم شکایت کنم یکی را بیارد و الکی بگه که ایشون جنس میخواسته و . . . . ( از این جور ادمهای از خدا بیخبر زیاده که برای مبلغ کمی پول همه کاری میکنند و شهادت که چیزی نیست ) چکار کنم که از دست اینطور فتنه اون در امان باشم؟ حالا سوال اینجاست
۱) من می توان از دست ایشان به جرم کلاه برداری شکایت کنم ( چه ماده های قانونی ) ؟ ۲ ) آیا به جرم دیگری میتوانم شکایت کنم ، مثلا خیانت در امانت و .... ( چه ماده های قانونی ) ؟ ۳ ) آیا چون داخل زندان این قرار ها رو گذاشته جرم داخلی هم حساب میشه ؟ ۴ ) آیا میتونم برای تصویر کارت ملی که درخواست کرده و برای ایشان فرستادم شکایت بکنم که خدای ناکرده سوءاستفاده ای نکند یا در دادگاه از اون تعهد بگیرند که سوءاستفاده نکنه ؟ ۵ ) آیا دادگاه به منطقه مرزی ( مرزبانی ) نامه ای میدهد که این کارت ملی ازش سوء استفاده شده و هرگونه ورود جنس با ثبت به نام ایشان اعتباری ندارد ( میترسم از کد ملی سوء استفاده کنه و اجناس وارد کنه و بعدا مالیات زیادی برای ما بیایید، چونکه خودش میگفت ما در مرزبانی اشنای زیادی داریم و . . . . ) یا از ایشان تعهدی بگیره که سوء استفاده نکنه ؟ ۶ ) درضمن اون ( آقای X ) ، من رو تهدید کردند ( پیامک داد ) که برم به جایی بگم میاد در دادگاه میگه که من ازش مواد مخدر میخواستم و دارم اون ( آقای X ) رو مجبور میکنم که برام جنس بیاره و اون ( آقای X ) این کار رو نمیکند و میخواهد اینجوری به من انگ مواد مخدر بزنه ( البته من در جوابش گفتم که نه من معتادم و نه خانواده ام و نه فروشنده ام و نه جمم مواده و برو هر کاری میخواهی بکنی بکن ) الان میترسم شکایت کنم یکی را بیارد و الکی بگه که ایشون جنس میخواسته و . . . . ( از این جور ادمهای از خدا بیخبر زیاده که برای مبلغ کمی پول همه کاری میکنند و شهادت که چیزی نیست ) چکار کنم که از دست اینطور فتنه اون در امان باشم ؟ ۷ ) آیا اگه از دادگاه بخوام برای اثبات حرفم که ( آقای X ) کلاه برداره و تا حالا به این نحوه کلاه خیلی ها رو برداشته میتونم بخواهم که ریس زندان رو دعوت کنه که بیاد و در دادگاه بگه که ایشون ( آقای X ) تا حالا از زندانی دیگری به این نحوه پول گرفته و پولش رو نداده آیا میتونه کمکی به من باشه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
شما میتوانید طی شرحی شکواییه ای تقدیم دادسرای مربوطه نمایید که مدرکی باشد جهت میری بودن از سوء استفاده احتمالی از کارت ملی ات در خصوص پول واریزی نیز میتوانید با تقدیم دادخواستی به خواسته مطالبه وجوه واریزی و خسارات تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید