آیا میتوانم معامله خودرو را فسخ و خسارت دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۳ #17858182

با سلام و احترام
اینجانب در مورخ ۲۴/۰۸/۹۷ یکدستگاه خودروی کاویان یخچالدار به مبلغ ۶۲ میلیون تومان با قولنامه دستی به صورت شرایط به فردی واگذار نمودم که مبلغ ۳۰میلیون تومان ان را همان روز قرارداد به حسابم واریز نمود و طبق قولنامه قرار بر این شد که مبلغ ۲۰میلیون ان را در مورخ ۰۱/۰۹/۹۷ یعنی شش روز بعد واریز نماید و مابقی ان را یعنی ۱۲ میلیون را ماهانه پرداخت نماید تا پس از اتمام اقساط سند به نام نامبرده زده شود که خریدار از تاریخ ۲۴/۰۸/۹۷ خودرو از اینجانب تحویل و دیگر هیچ مبلغی به بنده نداده است.
در قولنامه ذکر نموده ام اگر ۲ قسط از اقساط پرداخت نگردد فروشنده حق فسخ خودرو و گرفتن خسارت را دارد.
ایا میتوانم خودرو را فسخ و خسارت دریافت کنم.

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به خیار فسخ شما می توانید معامله را فسخ نمایید ، مطلبه خسارت با توجه به مندرجات قرارداد فروش شما مشخص میگردد که که آیا تعلق میگیرد یا نه، و اگر تعلق گیرد به چه میزان است.
طی اظهارنامه ای فسخ معامله از جانب شما با توجه به مفاد قرارداد فی مابین به دلیل عدم پرداخت ااقسار را اعلام نمایید و سپس از طریق دادخواست طرح دعوی نمایید.