تصادف منجر به فوت، اتمام مهلت بیمه، تقصیر ۵۰ درصدی

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۶ #17806248

سلام، ۴۰ روز پیش هنگام برگشتن از کار حدود ۱۰۰ متر جلوتر از من خودرو نیسان در محل پارک ممنوع ایستاده بود و راننده آن بغل ماشین بود و هیچگونه مانع و تابلویی نذاشته بود، حواس من پرت شد و از کنار زدم به نیسان وده متر جلوتر ایستادم، از آینه نگاه کردم، متوجه مردی شدم که زمین افتاده. تصادف ما منجر به فوت شد. بنده تا چقدر مقصرم؟ ناگفته نماند نیسان درحال فروختن جارو بود. کارشناس هرکدام از ما را ۵۰درصد مقصر زده. آیا درصد تقصیر من کمتر نیست؟ متاسفانه هنگام تصادف دو روز از وقت بیمه گذشته بود.
متشکرم از لطفتون.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما می‌توانید درخواست کارشناسی ۳ یا ۵ نفره سپس داشته باشید

سلام
درصد تقصیر رو کارشناس تصادفات مشخص می‌کند
در صورتی که به درصد تعیین شده اعتراض دارید به نظر کارشناسی اعتراض کنید و موضوع تو هئیت کارشناسی بررسی می‌شود
در خصوص دیه هم با توجه به اتمام مهلت بیمه شما
صندوق تامین خسارت‌های بدنی دیه متوفی را می‌دهد و بعد از پرداخت به شما رجوع می‌کند

سلام میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

باسلام به نظر کارشناس اعتراض کنید قطعا میزان تقصیر شما کمتر میشود

با سلام.
تعیین درصد تقصیر در تصادفات بر عهده کارشناس تصادفات می باشد.
شما در صورتی که درصد قصور خود را کمتر از میزان تعیین شده می دانید،در مهلت مقرر به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید.
نظر به این که بیمه نامه شما پایان یافته دیه شخص متوفی با توجه به میزان قصور شما از طریق صندوق تامین خسارت های بدنی پرداخت می گردد و صندوق مذکور با طرح دعوی حقوقی بر علیه شما دیه پرداختی را مطالبه می نماید که در این صورت شرایط اعسار برای شما فراهم می باشد

سلام، حتما بنظر کارشناس اعتراض نمایید نظر کارشناس محترم باید حتما مستند به آیین نامه راهنمایی و رانندگی باشد و با واقعیت موجود تطبیق نماید

در مهلت مقرر به کار شناسی اعتراض کنید