محاسبه دیه طحال، دست چپ با پلاتین، زانو به پایین با پلاتین

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸ #17771799

سلام، دیه طحال که برداشته شده چقدر است؟ دست چپ از ساعد کلا شکسته پلاتین گذاشتن، پای چپ هم از زانو به پایین پلاتین گذاشتن.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طحال دیه ندارد طبق گزارش پزشکی قانونی دادگاه ارش تعیین میکند.بقیه موارد با نظر پزشکی قانونی درصد مشخص میشود.

با سلام
وفق رای وحدت رویه ۷۴۰ هیات عمومی دیوان عالی کشور طحال دیه مقدر ندارد و با رعایت مقررات ماده ۴۴۹ قانون مجازات اسلامی بخش دیات، راجع به آن ارش تعیین خواهد شد،نسبت به مابقی موارد نیز مطابق با نظریه پزشکی قانونی رای صادر می شود.

سلام دیه شکستگی دست و پا در صورتی که بدون نقص درمان شود هرکدام ۹۶ میلیون در غیر اینصورت ۱۲۰ م است ضمنا طحال دیه ندارد و حسب گزارش پزشکی قانونی و کیفیت آن دادگاه ارش تعیین میکند