آیا با این اشتباه تایپی، من محکوم می شوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۳۰ #17616532

سلام خسته نباشید. در تلگرام با دختری چت می کردم که ناگهان به من گفت خودم رو میکشم. من اصلا آن دختر را، تهدید، ترغیب، تحریک، تشویق و تطمیع برای خودکشی نکردم؛ فقط خواستم برای او بنویسم نه این کار رو نکن( یعنی خودکشی نکن) اما به اشتباه نوشتم نه این کار رو بکن.
این که من اشتباه تایپ کردم و برای آن دختر، به جای اینکه بنویسم نه این کار رو نکن، نوشتم نه این کار رو بکن؛
۱. اگر آن دختر خودکشی کند، آیا من مقصر هستم و آیا محکوم می شوم؟
۲. آیا این اشتباه تایپی من که به جای اینکه بنویسم نه این کار رو نکن، نوشتم نه این کار رو بکن؛ معاونت در خودکشی محسوب می شود یا خیر؟
لطفا به همه ی سوالات من پاسخ دهید. متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معاونت از طریق سامانه ها جرم انگاری شده طبق قانون ولی در مورد شما صادق نیست .نسبت به کارهایتان دقت کنید تا گرفتار نشوید

در فرضی که مطرح نموده اید عمل شما به هیچ وجه جرم محسوب نشده و مشمول ماده ۷۴۳ قانون مجازات اسلامی نیز نخواهد بود.

باسلام
وقت بخیر
مطابق بند «ب» ماده۷۴۳ـ قانون مجازات اسلامی در صورت تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت یا فریب به موارد مذکور در این بند از قبیل خود کشی جرم محسوب می گردد که ماده ۷۴۳؛ جهت تشحیذ ذهن شما و سایر دوستان تقدیم حضور می گردد:
ماده ۷۴۳: هرکس از طریق سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا حامل های داده مرتکب اعمال زیر شود، به ترتیب زیر مجازات خواهد شد:
الف) چنانچه به منظور دستیابی افراد به محتویات مستهجن، آنها را تحریک، ترغیب، تهدید یا تطمیع کند یا فریب دهد یا شیوه دستیابی به آنها را تسهیل نموده یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
ارتکاب این اعمال در خصوص محتویات مبتذل موجب جزای نقدی از دو میلیون (۲.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال است.
ب) چنانچه افراد را به ارتکاب جرائم منافی عفت یا استعمال مواد مخدر یا روان گردان یا خودکشی یا انحرافات جنسی یا اعمال خشونت آمیز تحریک یا ترغیب یا تهدید یا دعوت کرده یا فریب دهد یا شیوه ارتکاب یا استعمال آنها را تسهیل کند یا آموزش دهد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم می شود.
موفق باشید

عمل شما معاونت نیست و مقصر نیستید.
خودکشی جرم نیست معاونت در آن هم طبیعتا جرم نیست.

دوست عزیز چرا متوجه نیستی وقتی که اصل عملی جرم نباشد فرع ان هم جرم نیست وقتی خودکشی جرم نیست چطور ممکنه تحریک به خودکشی جرم باشد؟؟؟؟؟

چنانچه سوابق قبلی چت های شما حکایت از این داشته باشد که هیچگونه تشویقی از سوی شما صورت نپذیرفته است جای نگرانی نیست ولیکن عقل حکم میکند چنانچه احتمال میدهید دختر خانم قصد عملی کردن تصمیم خود را دارد با خانواده خود در میان بگذارید و موضوع را به بزرگترها بسپارید .

درود برشما. هیچ اثر قانونی نداره.