آیا در صورت فروختن سیم کارت به فردی و عدم انتقال سند مسئولیتی برای فروشنده وجود خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۶۷ #17569

سلام
سال 92 بنده یک سیمکارت دائمی همراه اول خریدم و بعد به یک موبایل فروش فروختم
طرف برای سندزدن نمیاد و بهش میگم که میترسم با اون سیمکارت کاری انجام بشه و پای من تموم بشه چون سیمکارت به اسم منه
میگه سیمکارت رو دادم دست مادرم و اون پیرزن میخواد چیکارکنه که میترسی؟خیالت راحت نمیخواد سند رو عوض کنیم
وقتی بهش فروختم و پول رو داد از من رسید نگرفت و من فقط سندسیمکارت وکپی شناسنامم رو بهش دادم، الان هم میگه اون دوتا رو گم کرده
اگه برم سیمکارت رو بسوزونم میتونه ازم شکایت کنه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شما پیشنهاد میشود که ابتدا سیم کارت را بسوزانید سپس برای گرفتن سند آن خط به مخابرات و همراه اول مراجعه نمایید بعد از اخذ سند تا زمانیکه سند خط را به نام ایشان نزده اید مبادرت به دادن سیم کارت به ایشان نکنید.

موید باشید