مجازات پیامک های بنده چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #17545578

با سلام خدمت وکلای گرامی.
بنده بعد از تصادف با یک نفر ( بنده مقصر تصادف بودم.) و پس از تسویه کردن باهاش، چون احساس کردم بیش از حد ازم سوء استفاده کرده، خیلی عصبی شدم و یک سری پیامک ها رو براش فرستادم و ایشون هم اومده و پیامک های من رو پرینت گرفته و به جرم فحش و تهمت و توهین و افترا از من شکایت کرده اگرچه بعد از پیامک هام خییلی ازش معذرت خواهی کردم هم پیامکی و هم تلفنی. اکنون خواستم وکلای بزرگوار نظر بدند که این پیامک های بنده چه جرایمی در پی میتونه داشته باشه. پیامک هام هم اینا هستن...
۱. واقعا که هیچ بویی از انسانیت نبرده ای و فقط ظاهری آدمی داری.
اگر خدایی هست ازش میخوام که انتقام قرون به قرون پول هایی که مفت ازم گرفتی و دزدی هایی که ازم کردی رو تو دل عزیزات در بیاره و دعای از الانم اینه که با زن و بچه ت با همون لگنت برید زیر تریلی تا لااقل یه ذره بفهمی که زن و بچه یعنی چی و وقتی میگم نوبت دکتر دارم بفهمی که یعنی چه.
فقط میسپارمت به خودش و امیدوارم بساط زندگیت گرد بشه همین.
۲.ان شالله که همیشه تو مسیر رفت و آمد بیمارستان و دکتر باشی.
۳. جوندار از تو کثیفتر تو زندگیم ندیده بوده ام.
۴.امیدوارم هرچه پول ازم گرفتی خرج کفن عزیزات کنی.
با تشکر از سایت خوبتون.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ یک از این موارد تهمت و افترا نیست، شاید در خصوص ضرر معنوی با توجه به ایجاد مزاحمت،و ایجاد مشکلات روان پریشی ان هم با درصد کمتری،محکوم به پانصد هزار ریال محکوم گردید

با سلام
در خصوص شکایت چون تهدید محرز نیست به جرم توهین و مزاحمت در صورت عدم رضایت ایشان، مجازات جزای نقدی احتمالا متوجه شما خواهد بود